25 / 25 pelipäivää pelattu
Kausi on päättynyt!

Liigan tilastoihin päivityksiä 07.12.2022

Liiga tiedottaa päivittäneensä alkukauden pelipäivien laukaus ja torjuntatilastoja. Päätös laukaus- ja torjuntatilastojen korjauksiin tehtiin Liigan ja seurojen yhteisellä päätöksellä.

Tilastokorjaukset vaikuttavat luonnollisesti myös Liigapörssin pisteisiin. 3.jaksoa koskevat muutokset päivitämme mahdollisimman pian. Kahdelle ensimmäiselle jaksolle tulevat päivitykset tulemme päivittämään tilastomuutokset takautuvasti ensi viikon tiistaista (13.12.) alkaen ja tiedotamme kun päivitys on valmis. Erillistä pistepäivitys uutisointia emme tule tekemään, koska yksittäisiä pistepäivityksiä on tulossa useita jokaista pelipäivää kohden. Kerromme kyllä mille päiville ja mihin otteluihin muutoksia on tullut.

Miksi päivitämme 1.ja 2.jakson tilastot viiveellä?

Teemme päivityksen viiveellä, koska monessa kaveriporukan kimpassa on jo kunniataulut ja jaksojen voittoa juhlittu. Nyt annamme mahdollisuuden ottaa tulokset talteen ja edetä nykyisten jaksojen lopputulosten mukaisesti.

HUOM! Tulevat pistepäivitykset tulevat vaikuttamaan koko kauden pisteisiin, kun päivitykset on tehty. Nämä on toki mahdollista laskea kimpoissa sisäisesti käsin, jos ottaa kahden ensimmäisen jakson pistetaulukoiden tiedot talteen.

Liigan tiedote kokonaisuudessaan täällä.