25 / 25 pelipäivää pelattu
Kausi on päättynyt!

Muutos Liigapörssin 5.jaksolle - lisävaihtoja kaikille 25.1.2022

Koronatapaukset sekä karanteenit ovat hankaloittaneet etenkin nyt meneillään olevaa 4.jaksoa. Ottelusiirtoja on tullut lähes viikoittain ja osittain ottelusiirtoihin on ollut meidän kaikkien haastavaa reagoida. Siksi haluamme osaltamme helpottaa pelien kulkua Liigapörssissä.

5.jaksolle otamme käyttöön viime kaudelta tutut ”koronavaihdot”. Superjoukkueen vaihtomäärä nousee yhdestätoista(11) kuuteentoista(16) ja hyperjoukkueen kahdestakymmenestä(20) kahteenkymmeneenviiteen(25). Tämä koskee myös jo maksettuja kausijoukkueita. Muutokset tulevat näkymään viimeistään ensimmäisen pelipäivän käynnistyttyä. Suosittelemme vaihtojen järkevää käyttöä jolloin viidestä lisävaihdosta saa hyödyn, jos ottelusiirtoja tulee eteen.

Miksi lisää vaihtoja? Viidellä lisävaihdolla haluamme tarjota mahdollisuuden reagoida mahdollisiin ottelusiirtoihin ja tuoda helpotusta nyt jo todella pitkäksi venyvään 5.jaksoon. Tällä hetkellä runkosarjan päätösjaksolla on mittaa 37 pelipäivää.

Jos otteluita siirtyy pelattavaksi jakson ilmoitetun päätöspäivän (17.3.) jälkeen, katsomme tapauskohtaisesti miten siirrot huomioidaan. Jos jakso on jo alkanut, ei päätöspäivän jälkeen pelattavia pelejä enää lisätä Liigapörssin ohjelmaan.

Foorumilla tarjottiin myös hyviä ehdotuksia. Mm. yhtä lisäjaksoa väläyteltiin. Erilaisia vaihtoehtoja selvitimme ja pohdimme, mutta tällä aikataululla viisi lisävaihtoa per joukkue oli meidän kaikkien kannalta toimivin ratkaisu.

Toivon meidän kaikkien puolesta, että tilanne helpottuu että pelit jatkuvat normaalisti ja että kaudelle saadaan sen ansaitsema huipennus vielä pudotuspeleissä.

Tsempit kaikille peleihin,

Ville, IS Liigapörssin Tuotepäällikkö